Problem Srbije nije u nedostacima, već u višku – budala!

fb_img_14738832437814348

Nije sve ovo što se događa ispred nas krivica naših nedostataka, već viška budala. Nedostatke ima svako, ali ne pušta svako Zmaja od Šipova na televizijski program u udarnim terminima i ne puni novinske članke sa njegovim izjavama. Nije samo on problem, problem su i mnogi drugi. Diže se rejting nekim totalnim anonimusima kojima je to bolje da ostanu jer je zaista sramota da za pojedine cela Srbija mora da zna koliko su kreteni od nula do bilo koji učesnik Parova.

Ovakvim ponašanjem medija niko više neće imati volju da piše, svira, slika ili da radi bilo šta drugo što je kreativno. Većina će poželeti da bude kreten sa televizije kao i ova većina koja se skida do gole kože da bi se o njima pisalo.

Da vas pitam, koliko je jadno izbaciti članak da je Stanija pokazala sise ili da se Soraja kupa u bazenu – gola? Koga, bre, to zanima? Normalnog čoveka zanimaju normalne stvari.

Kada neko bude rešio da se stvari normalizuju, umesto nakaradnih emisija imaćemo kulturne programe zabavnog karaktera. Da bi se to desilo neko mora da prestane da ulaže u prazninu ljudskog uma i preusmeri sve to na ljude vredne svake pažnje.

Nije istina da narod hoće Parove i Farme. Hoćemo kulturu!

1 komentar na “Problem Srbije nije u nedostacima, već u višku – budala!”

  1. Svaka cast Dumitraskovicu,istomisljenici smo po pitanju zvanicne nakaradnosti kojom se ustvari priprema svest ljudi i buducih generacija za sutrasnjicu.Ovako je islo i sa seksualnom revolicijom,pa su mnoge stvari nekada sramne danas kao dobardan.Jos jednom svaka cast

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.