Knjiga Monika je rekla zbogom

sajtina

Knjiga “Monika je rekla zbogom” je drama odigrana na ulicama Beograda pored koje ste verovatno prošli.

O knjizi

Monika je devojka. Monika može da bude svaka devojka. Monika može da bude i svaki čovek koji oseća i voli. Ovo je priča o Moniki Šak, devojci koja napušta rodno mesto i odlazi u veliki grad, Beograd. Priča je spoj svega onoga o čemu čovek nikada ne razmišlja, a možda bi trebao? Ona upoznaje stranca, čoveka koga će zavoleti. Ali…


Ja nisam kao svi ostali. Neću da lažem sebe da sam dobro, a zapravo nisam. Neću da prebolim ljubav. Od ljubavi se živi, a prebolevaju se: prevare, laži i razočarenja.

– Monika je rekla zbogom


Autor o knjizi

Stvorio sam jedinstven ženski lik i nazvao je Monika. Za dramu sam se odlučio gledajući našu svakodnevnicu koja mi je bila najveća inspiracija. Priča nije rađena po istinitom događaju, ali događaji iz knjige su naša stvarnost. Zbog neverovatnog obrta u radnji, uveren sam da će ova priča uticati na veliku većinu njenih čitalaca, kao i na njihov izbor nakon čitanja. Svako može da bira, a moj lični izbor u toku pisanja je bio da pružim dobar izbor bez obzira na prošlost, jer verujem u pobedu svakog pojedinca.

img_20161007_125727


Oni koji su knjigu poročitali o knjizi su rekli:

“Čitajuci sam dotakla one delove sebe sa kojima sam očajnički želela da stupim u kontakt.”
B. V.

2 komentara na “Knjiga Monika je rekla zbogom”

  1. Pozdrav,
    Procitao sam Vasu knjigu “Tajne Dunava”, i uzivao sam citajuci je. Sve pohvale. Porucio sam Moniku, i zamolio bih Vas za posvetu.
    Srdacan pozdrav,
    Nenad

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.