Šolje sa citatima

Dobrodošli na stranicu za poručivanje šolje sa citatima autora. Ovde možete poručiti šolje Nikole Dumitraškovića po želji (trenutno je dostupna šolja samo sa jednim citatom). Možete kupiti jednu šolju ili deset, na vama je da napravite izbor. Cene i opis dela su na dnu stranice.

Cene:

  • Šolja Zvezdani gaj 1 800 dinara + PTT

Koncept ovakve prodaje je napravljen da ljudima uštedi vreme jer se dobija mogućnost kupovine sa bilo koje lokacije u bilo koje vreme, brzo i bez obaveza. Dvadeset prvi vek se postarao da nam to omogući, a i sam autor sve prodavnice vidi kao izloge koji će vremenom samo tonuti dok će internet prodavnice sve više rasti.

Velika pažnja je usmerena ka čuvanju ličnih informacija, u skladu sa postojećim zakonima o privatnosti i u skladu sa internim standardima i praksi.

Napomena:

  • Za više poručenih šolja plaća se jedna poštarina
  • Ako iz bilo kog razloga ne dobijete odgovor da je vaša porudžbina prosleđena ili vi tako pomislite, uvek se možete obratiti za pomoć na svim društvenim mrežama, kao i na mejl adresi: info@dumitraskovic.in.rs
  • Šolje se mogu poručiti samo na teritoriji republike Srbije
  • Za poručivanje iz inostranstva kontaktirajte autora na društvenim mrežama ili putem mejl adrese info@dumitraskovic.in.rs; 061/677-97-10